Weinstock ny U16-tränare

Weinstock ny U16-tränare

Beskedet och beslutet kom snabbare än väntat, Marcus Weinstock blir kvar i föreningen, men som ledare istället. Han tar sig an rollen som huvudtränare för U16-laget och blir parallellt med det också talangutvecklare för samma spelartrupp. Han kommer att vara nära de killar som går på Gumaeliusskolan och deras hockeylinje inte minst.

Klubben har skrivit ett tvåårskontrakt med Weinstock, vilket nu gör att man har ett tränarled som består av Marcus Weinstock i U16, Kalle Olsson i J18 och Henrik Löwdahl i J20. Många klubbar har gått för långt i sin strävan att behålla gamla storspelare, men detta är jag helt OK med såhär långt. Sedan ska han så klart visa att han klarar av uppdraget och dessutom stötta de unga killarna som ska komma upp i organisationen, men av det man sett av Weinstock under alla dessa år tror jag att han är mogen uppgiften.

Weinstock hade förfrågningar från andra klubbar att fortsätta som spelare, men hur konkret det verkligen var fråga om vet jag inte. Nu kan han stanna i Örebro där han och familjen är rotad och dessutom inte behöva besudla sig med andra färger än de rätta, röda och vita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *