Carl Gunnarssons spelarstipendium går till Erik Ennefors

Carl Gunnarssons spelarstipendium går till Erik Ennefors

Förra året instiftade Örebro Hockey Ungdom tillsammans med Örebroaren och NHL-spelaren Carl Gunnarsson ett stipendium som skulle delas ut till den kille eller tjej i U14, som förutom att vara ambitiös på isen visat prov på gott kamratskap utanför hockeyplanen. Stipendiet är på 2500kr och delas ut i samband med sommarens hockeyskola. Priset har nu delats ut och det tillfaller Erik Ennefors.

Motivering – Erik Ennefors
Stipendiaten bär alltid ett leende på läpparna, är ödmjuk och omtänksam mot lagkamrater, ledare och motståndare. Spelaren är träningsflitig och sätter alltid laget främst. Genom sitt uppträdande på och vid sidan av isen är spelaren väl värd stipendiet.

Gunnarsson, som förra sommaren också bestämde sig för att ge tillbaka till Örebro Hockey Ungdom genom att rusta upp gymmet och se till att det fanns fler skridskor och målvaktsutrustning för unga killar och tjejer som ville prova på hockey, har tränat med Örebro Hockey under sommaren. Han Har fortfarande kontrakt till sommaren 2019 med St Louis Blues. Han kommer då vara 32 år gammal och chansen att han skulle flytta hem redan då är kanske liten, men man kan ju alltid hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *