Hodgman till Pardubice

Hodgman till Pardubice

Justin Hodgman kom till Örebro som en tänkt frälsare, men det blev något helt annat. Efter att Jakob Petruzalek floppat under inledningen av säsongen saknade Örebro en förstacenter fram till det att man lyckades ro i hamn värvningen av Hodgman.

Tyvärr visade det sig att det var inte mycket bättre än det man sparkat tidigare under säsongen. Hodgman levde inte alls upp till förväntningar utan floppade även han. Han passade inte in i gruppen och han var inte direkt i form så att säga.

Han själv har kommenterat säsongen som ”season from hell” och med tanke på de skador han sades haft innan han kom till Örebro är det ändå inte så konstigt att han inte lyckades leverera. Det var helt enkelt en dålig värvning.

I vilket fall som helst verkar han repat sig och har lyckats ro i hamn ett kontrakt med HC Pardubice. Under de senaste åren har de varit ett av de bättre lagen i den tjeckiska ligan som är ett par snäpp sämre än SHL. Förra säsongen var dock en flopp för laget som missade slutspel. Om Hodgman kan bli deras frälsare återstår att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *