Ryan fortarande aktuell för Örebro – eller?

Ryan fortarande aktuell för Örebro – eller?

I en intervju i Nerikes Allehanda som egentligen inte borde chocka någon så håller Derek Ryan fortfarande dörren öppen för Örebro. Det vore naturligtvis drömmen att få tillbaka Ryan. En spelare som inte bara är en tekniskt skicklig poängproducent. Han är även en spelare som lyckas aktivera spelare runt omkring sig och kan lyfta kedjekamrater och ett helt lag. Det han åstadkom i ÖHK förra året ska inte underskattas. Att vinna poängligan sitt första år i SHL är en imponerande bedrift.

Men tyvärr är det kreativ rubriksättning som pågår. Läser man intervjun så inser man snart att någon återkomst inte är så nära förestående som NAs rubriksättare vill göra gällande:

Är Örebro ett alternativ?
– Jag hade det fantastiskt bra där, och jag utesluter absolut inte att återvända i framtiden. Det kanske inte blir i höst, men längre in i framtiden.

Pressen måste naturligtvis slå så mycket mynt de bara kan av Silly Season, så det må vara förlåtet. Faktum kvarstår alltså. Örebro behöver fortfarande en ledande center. En spelare som producerar. Någon laget kan hålla lite i när det blåser friskt. Sådana finns det inte många av på marknaden och SHL har ännu inte avslutats. Det finns fortfarande mycket tid att spela på för sportgruppen och de bör (förhoppningsvis) ha sin önskelista framför sig. Frågan är bara; om inte Ryan, vem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *