Axel Brage till Örebro

Axel Brage till Örebro

Henrik Lundberg kommer att lämna Örebro Hockey och hans lucka kommer inte att fyllas av juniorlandslagsmålvakten Daniel Marmenlind som istället kommer att bli utlånad. Timrå verkar vara ett hett alternativ enligt MrMadhawk. Det kan vara en bra lösning för att ge Marmenlind speltid på hög nivå.

Det har surrats om två andra kandidater för att fylla luckan efter Lundberg: Dan Bakala från Oskarshamn som två säsonger i rad har varit bland Hockeyallsvenskans bästa målvakter, och Axel Brage från Vita Hästen, som också varit i toppskiktet av målvakter under de senaste säsongerna.

Enligt Henrik Sjöberg på Expressen ska det nu vara bestämt att det blir Brage som tar platsen som back-up till Julius Hudacek. Jag hade personligen gärna sett Bakala i Örebro då han känns aningen mer spännande som målvakt.

På fredag vid lunch är ska Pontus Gustafsson hålla en talan på Makeriet och då prata nya spelare. Vi får se exakt vad det innebär då detta endast gått att läsa på Makeriets Facebook-sida och ingen annanstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *