Jörgen Jönsson hör lockrop från Schweiz

Jörgen Jönsson hör lockrop från Schweiz

Problemet med att en klubb presterar är att någon längre upp i näringskedjan försöker plocka russinen ur vår kaka och sen försöker stoppa in dem i sin egen smet. Christer Olsson kan vi redan räkna bort, och självklart ska han ta den chansen han fått för att träna en klubb utomlands. Hans kontrakt går ut och han är fri att välja bland anbuden han har.

Jörgen Jönsson har även han haft anbud från andra klubbar under sin tid i Örebro, men nu är det Davos som vill ha den väldigt välmeriterade tränaren rapporterar Expressen. Problemet är att Jönsson har ett år kvar och ingen direkt out i kontraktet vad vi vet. Det blir alltså en fråga om att köpa sig loss för honom eller Davos.

Samtidigt som jag inte tror att Örebro skulle ställa sig i vägen för att en anställd ska gå vidare till ett mer eller mindre drömjobb i en klubb utomlands finns det fortfarande ett kontrakt som klubben räknat med och det blir ett jobb för att hitta en ersättare av minst lika hög kaliber. Det vore synd att tappa Jönsson, men man kan inte hjälpa att tänka vilka spännande namn det kan finnas som kan ta hans plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *