Örebro värvar hem Oliver Eklind

Örebro värvar hem Oliver Eklind

Det finns spelare som man har bättre eller sämre koll på. Så är det faktiskt. När många sitter och väntar på att Örebro ska presentera en ny förstacenter eller en ersättare för Mathias Bromé verkar det som att man gjort klart med Bofors andrecenter Oliver Eklind, enligt MrMadhawk.

Eklind är en sådan där spelare jag trodde jag hade rätt bra koll på. Han har spelat juniorhockey i Kumla och Örebro. Han gick sedan till Bofors för att fortsätta juniorspela där och tog sig upp i A-laget. Där har han gjort det bra och tagit tydliga kliv varje säsong. Inte minst har han visat att han är vass målskytt.

Trodde jag att han var redo för SHL? Nej, men uppenbarligen håller Niklas Johansson inte med mig där. Att Eklind kunnat hamna i SHL till slut ser jag inte alls som omöjligt om hans utveckling hade fortsatt i samma fina takt. Att värva honom redan nu till SHL känns aningen tidigt i mitt tycke.

Sedan är det mycket troligen en spelare man verkligen vet vad man får. Om det sedan är tillräckligt för SHL låter jag vara osagt. Ett namn för framtiden kan jag bara anta att det är fråga om. Lite som när man värvade in Max Lindholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *