Rensfeldt lämnar efter säsongen

Rensfeldt lämnar efter säsongen

Hans vara eller inte vara i Örebro har varit diskuterat. Det är lätt att gilla Ludvig Rensfeldt som med begränsad speltid ändå verkligen bidragit till Örebros framgångar denna säsong. Förra säsongen producerade han poäng lite som förväntat, men det har han tagit till en högre nivå och det verkar som att många hade gärna sett en fortsättning i klubben.

Uppenbarligen har även andra klubbar noterat detta och kommit med anbud. Han sägs nu antagit ett av dessa, från Djurgården enligt Aftonbladet. Rensfeldt som känns som han varit med väldigt länge är ändå bara 29 år gammal och i Örebro hade han varit fast bakom Abols och Leino som tredjecenter.

Det känns inte helt självklart att han får en mer framträdande roll i Djurgården, men det beror väl på skador och annat antar jag då Josefsson har ofta är borta från laguppställningen. Lite synd, men det öppnar väl upp för en yngre förmåga att ta hans plats hos Örebro.
Vem det blir vet vi inte än. Det är väldigt tyst kring Örebro överlag även om det så klart finns en del mer eller mindre konkreta saker som cirkulerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *