Stefan Klockare på väg till Örebro

Stefan Klockare på väg till Örebro

Örebro ser ut att tappa båda assisterande tränarna Christer Olsson och Jörgen Jönsson till nästa säsong. Olsson har utgående kontrakt och i Jönssons fall kommer klubben att släppa honom på hans egna begäran vad vi förstått. Varför stå i vägen när han själv vill testa på lyckan utomlands?

Nu skriver Norran att Örebro fått napp på en ersättare. Ingen mindre än Stefan Klockare från Skellefteå AIK. Klockare har varit det namn som varit längst i AIK:s bås och han borde ha mer än ett kontraktsförslag på sitt bord med tanke på framgångarna som klubben haft i modern tid.

Klockare har faktiskt varit tränare i föreningen i nästan 20 år vid det här laget. Om han inte prövade på något nytt nu så hade han väl levt resten av livet på bänken i Skellefteå. Det är kanske inte en helt dum tillvaro det heller, men i något läge kanske man vill prova något nytt?

Klockare var ett namn som vi visste skulle komma ut på marknaden, men trodde också att det skulle vara att hoppas på för mycket. Att  Örebro faktiskt skulle kunna landa honom kändes lite avlägset av någon anledning. Vi får försöka skaka av oss småklubbsmentaliteten kanske. Örebro börjar bli allt attraktivare även för etablerade namn och Klockare får på pappret ses som en fullgod ersättare för något av namnen som lämnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *