Fuktskador i Behrn Arena

Fuktskador i Behrn Arena

Alla som varit i Behrn Arena, eller någon halvdan hockeyhall i Sverige, har märkt att det är rätt fuktigt där inne. Det har troligen något att göra med det stora flaket med is som de åker runt på. Nu har det visat sig att det tog man inte riktigt hänsyn till när man byggde till de senaste logerna så material har murknat och det har i sin tur spridit sig till närliggande loger, bland annat matchsponsors loge som tydligen också måste rivas ut fullständigt och göras om tillsammans med de andra logerna som byggdes på hörnen.

Örebroporten vill därför att Örebro Hockey ska spela både matchen på lördag mot Färjestad någon annanstans. Slutspel är inte heller aktuellt eftersom de kommer att behöva jobba hela sommaren, åtminstone.

”Var de spelar skiter jag i. De ska ut ur arenan. Vi måste fixa fuktskadorna.”

”Jag är så jävla trött på allt tjat om att bygga ut och förbättra arenan. Det ska bli skönt att få en paus i det nu när vi måste stänga ner allt och fixa fukten bara. Givetvis kommer det innebära att vi måste höja hyran också för vi måste ju göra förbättringar för att förhindra att det inte händer igen. Jag vill vara anonym också. Skriv för fan inte det där.”, säger Örebroportens VD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *