Tom Wandell klar för Örebro Hockey

Tom Wandell klar för Örebro Hockey

Igår blev Joakim Andersson från Detroit Red Wings klar för Örebro Hockey och idag kom nästa stjärnvärvning att bli officiell: Tom Wandell från Amur Khabarovsk. Wandell har även han gedigen NHL-erfarenhet och man kan med säkerhet säga att Örebro Hockey säkrat två ledande centrar inför den kommande säsongen.

Föregående säsong blev minst sagt förlamad av misslyckade värvningar i Jakob Petruzalek och Justin Hodgman, men laget tog sig ändå till slutspel till slut. Där tog det tvärstopp efter att laget inte kunnat hålla upp en jämn nivå. Något som varit talande för säsongen som gått.

Med två spelare som har rykten om sig att vara arbetsstarka och ha ”bra huvuden” har Örebro Hockey hittat två spelare som de hoppas ska kunna leda laget både mentalt och i poäng. Förhoppningsvis ska de framförallt kunna bidra till en högre lägstanivå, men även en hög med poäng.

Det ska dock komma till fler spelare innan truppen är helt spikad. Det surras en del om Daniel Sondell som ”fått sparken” från Zug, men har ett kontrakt som gäller över säsongen som kommer, men även att det kan komma någon överraskning som inte läckt ut ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *