Löwdahls nya uppdrag: disciplinnämnden

Löwdahls nya uppdrag: disciplinnämnden

Henrik Löwdahl valde att lägga skridskorna på hyllan efter förra säsongen, men har inte varit sysslolös sedan dess. Att han skulle bli kvar i klubben var mer eller mindre självklart och det slutade med att han och klubben hittade en roll som passade dem båda. Han jobbar numera med individuell utveckling av spelare i de yngsta årskullarna för Hockeygymnasiet.

Nu har han även fått nöjet att ingå i den ack så bespottade disciplinnämnden. Tidigare förra månaden släppte SHL beskedet att beslut ska komma snabbare och samtidigt vara mer konsekventa från nämnden. För att klara av detta har man utökat nämnden med två  personer. Sedan tidigare har man tagit in före detta linjedomaren Fredrik Carlman, och nu då även Löwdahl. Förra året anslöt även förre Örebro-spelaren Christoffer Norgren.

Nu tror jag att både Norgren och Löwdahl är så pass proffsiga att de inte låter sina tidigare karriärer påverka deras beslut, men man undrar ju om inte andra kommer att hålla det emot dem när det väl ska till att ta ett beslut om en Örebro-spelares straff. Det kommer säkerligen diskuteras i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *