Peter Andersson vänder hem

Peter Andersson vänder hem

Peter Anderssons svävande svar under intervjuerna efter förlusten mot Frölunda har inte undgått någon trogen Örebro-supporter. VD Sylvegård var till och med förvånad över hur tränaren uttryckte sig då han räknat kallt med Andersson till nästa säsong. MrMadhawk har rapporterat att han har erbjudanden utomlands ifrån, men det har också surrats gott om att han skulle vara aktuell för Örebro Hockey. Eventuellt som den nya General Manager klubben letar efter.

Senaste surret säger att han åker hem till Örebro-regionen, men det blir inte som vi tänkt. Han kommer att gå in som delägare i Venus Choklad i Askersund. Chokladintresset är något han plockade upp under sin i Lugano. Inte så mycket i Lugano, men väl på bortamatcherna Schweiz. Något han fick smyga lite med så klart då det inte riktigt faller in med vad man förväntar sig att elitidrottare ska förtära.

Att det blir just Askersundsfabriken som lockar är bland annat för att han är ”så jävla trött på Skåne” och bara vill komma hem. Beslutet kändes alltmer är korrekt för honom efter att han få spenderat flera presskonferenser på rad med Roger Rönnberg. Något han inte skulle önska sin värsta fiende.

Det känns givetvis tråkigt att Peter lämnar hockeyn, men det är kanske inte sista gången vi ser honom runt isen ändå. Passionen kanske återvänder så småningom efter att han inser hur extremt jävla gnälliga de låter där nere i Sydnärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *