Tungt TV-Pucken för Örebro

Tungt TV-Pucken för Örebro

Örebro gick in i årets upplaga av TV-pucken med ett väldigt ungt lag och hade oturen att hamna i en extremt tuff grupp tillsammans med Skåne, Västergötland och Ångermanland. Skåne och Ångermanland skulle senare mötas i självaste finalen medan Västergötland gick vidare för spel om plats 9-12.

Örebro förlorade alla tre matcherna och gick tillsammans med Södermanland, Göteborg och Hälsingland vidare till grupp F som spelade om plats 13-16. Den första segern i turneringen kom i sista matchen mot Hälsingland.

Många av Örebros spelare kommer att vara aktuella för att delta även i nästa års turnering och med ett år till av erfarenhet kommer de säkert att vara revanschsugna.

Oavsett är det kul att se lilla Örebro kunna producera så mycket spelare att man kan stå upp mot så mycket större regioner. Det är inte så att Örebro blivit totalt överkörda i sin matcher utan man har stått upp bra mot äldre lag och lag från större regionen.

Att man hade oflytet att hamna med både Skåne och Ångermanland i Grupp D är inte mycket att säga om. Jag hoppas killarna tar detta som en stor lärupplevelse och åker tillbaka till sina klubbar för att ladda inför nästa år och givetvis alla matcher fram tills dess.

Örebro Hockey var dock representerad i andra lag också. Mest anmärkningsvärt Emil Holmström som spelade med Stockholm Syd och blev utnämnd till hela turneringens bästa målvakt, Stefan Livs Målvaktspris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *