Corsi: Örebro – Mora 28/10

Corsi: Örebro – Mora 28/10

Dagen efter den tunga förlusten i Mora var det dags för returmöte, men då i Örebros hemmaborg Behrn Arena. Mora kom stärkta av segern senast och inledde starkast, men Örebro skulle vända på spelet och till slut, efter mycket-om-och-men få hål på Mora.

Tyvärr lyckades man inte göra mer än ett mål och det i sin tur kom väldigt sent i matchen. Med en stark forcering skulle också Mora lyckas kvittera innan full tid och sedan även göra segermålet i förlängningen.

En sur förlust som säkert inte var jätterolig att summera, men PB_90 har gjort det ändå.

Laguppställning

Totalt Örebro

Örebro får under matchen en corsi på 60%.

Backar

Backparet Hellström och Andersson i topp följda av Backström och Arnesson. Ekbom är den enda som hamnar på negativ corsi.

Forwards

Förstakedjan åter igen mycket bra, även andrakedjan levererar fina siffror. Fjärde hamnar på neutral statistik och Spinkarna och Viksten hamnar åter på låg corsi.

Kommentarer

Detta är ju en match som Örebro bara ska vinna. Det kändes som att det nu studsade emot bara för att det under en period studsat rätt. Man kan inte annat än säga att Engstrand i Mora-kassen hade en av sina bättre dagar.

I och med att dom matchtäta dagarna kommer oftare och oftare så använder jag indata från www.hockeynews.se. Nedan ser ni även en bild från Hockeynews som illustrerar vart avsluten kommit ifrån (i alla spelformer).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *