Bartley ansluter till Kunlun Red Star

Bartley ansluter till Kunlun Red Star

Victor Bartley kom till Örebro sent inför förra säsongen. Han hade haft ett tungt år innan dess och inte spelat någon hockey under hela säsongen. Innan dess var han och nosade på NHL-spel. I Örebro fick han kanske inte det lyft han hade hoppats på utan han blandade och gav lite. Efter säsongen började det surra rykten om att han skulle få gå, och så blev också fallet när Örebro Hockey skrev kontrakt med Rasmus Rissanen. Rissanen är mer av en renodlad defensiv pjäs, medan Bartley hade sin styrkor åt andra hållet. Örebro var i större behov av den tidigare varianten och Bartley fick gå.

Nu har han hittat en ny klubb och det blir KHL för hans del. En inte helt obekant klubb för Örebro-spelare i form av Kunlun Red Star. Just nu spelar Greg Squires där, men det finns gott om bekanta namn för den som följer SHL: Ondrej Vitasek (om han nu räknas som SHL-spelare?), Patrikh Lund, Olli Palola och Veli-Matti Savinainen som hade en kort sejour i Leksand.

Om inget annat borde det ge han ett lönelyft och förhoppningsvis kanske den nystart han behöver för att hitta tillbaka till NHL-formen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *