Modo nobbar Conny

Modo nobbar Conny

Conny Strömberg letar klubb till nästa säsong efter att ha avslutat den föregående i brittiska Sheffield Steelers. I Sheffield blev han brittisk mästare, men det blir ändå ingen fortsättning i klubben. Den brittiska ligan består i väldigt hög grad av utländska spelare och präglas av en offensiv hockey med mycket mål, vilket borde passa honom bra.

Conny ska ha hört av sig till Modo som åkte ur SHL den gångna säsongen för att se om de är intresserade av hans tjänster, men fick nobben enligt Allehanda. Conny är fostrad i KB65 och Modo, och skulle säkert inte ha något emot att spela där igen. Letandet fortsätter dock. Han har inga direkta planer på att sluta.

Han fick chansen i SHL i moderklubben tidigt i sin karriär, det blev 2 poäng på 25 matcher, men har efter det representerat 17 andra klubbar, och över 20 stycken totalt i sin karriär, men hans tid i Örebro Hockey kommer alltid att bli ihågkommen som en framgångssaga. Han återvände till Sverige och vann poängligan i Hockeyallsvenskan två år i rad och assistligan det tredje året.

Han avrundade sedan sejouren i Örebro med 13 poäng på 47 matcher i SHL.

Det finns hockeyvagabonder och så finns det Conny Strömberg. En del av mig hoppas verkligen att han får ett kontrakt någonstans. Det vore på något vis ett slut på en epok när Conny till slut väljer att lägga skridskorna på hyllan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *