Marmenlind och Skövde till Allettan

Marmenlind och Skövde till Allettan

Daniel Marmenlind har studsat runt lite i Mellansverige denna säsong. Han började utlånad till Vita Hästen, men blev plötsligt hemskickad när de bestämde sig för att ta in någon med mer rutin. Marmenlind hade gjort det fullt godkänt under sin första säsong på juniornivå, men han behövde inte vänta länge innan nästa klubb hörde av sig.

Det blev snabbt att åka vidare till Lindesberg och Lindlöven. Charlie Torstensson som var tänkt som förstavalet hade varit skadad större delen av säsongen, men han var på väg tillbaka nu. Han var inte riktigt matchredo dock utan de behövde någon som kunde stå en match visade det sig. Marmenlind spikade igen helt och fick sedan packa väskorna igen.

Nästa anhalt blev då Skövde. Skövde hade inför säsongen skrivit kontrakt med lokala bekantingen (Bofors) Andreas Ollikainen, men efter bara 7 matcher valde han att avsluta kontraktet. I Skövde inledde Marmenlind med att hålla nollan igen och gav dem bästa möjliga start i jakten på en plats i Allettan. Han har stått i fem av sex matcher sedan han kom dit och har mäktat med en räddningsprocent på 89,93% och 2,77 GAA. Han har definitivt haft stor del i att Skövde lyckades ta sig till Allettan till slut.

Där får de sällskap av Kumla, Lindlöven, Mariestad och Borlänge från HockeyEttan Västra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *