Ny sportorganisation i Örebro Hockey

Ny sportorganisation i Örebro Hockey

Det gick snabbt, men efter att ha varit på intervju igår ville Niklas Eriksson ha natten på sig att fundera på saken. Han kom fram till att han ville ha jobbet och kommer därmed att ansluta till Örebro Hockey som assisterande tränare med fokus på anfallare. I samma veva kommer Johan Tornberg att ta steget upp som huvudtränare och Lars Ivarsson får en uttalad roll som assisterande tränare med fokus på backarna.

Det innebär också att Niklas Johansson lämnar rollen som tränare och istället går helt in i en ny roll som sportchef. Det sägs ingenting om hur detta påverkar Pontus Gustafssons uppgifter och den ”sportgrupp” som funnits. Nu kan jag bara anta att tränarna, framförallt Tornberg, fortfarande kommer att ha en del att säga till om när det kommer till nya spelare. Underförstått verkar det ändå som att ”PG” lämnat ifrån sig i alla fall en del sportsliga ansvar till Johansson.

Vad som kommer hända med Petr Zamorsky, Dominique Heinrich och Siim Liivik återstår att se.

Intervju med de ”nya” tränarna finns att se på Örebro Hockeys hemsida. Den ”nye” sportchefen får även han prata ut i en intervju med hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *