Örebro klara för J18 Allsvenskan

Örebro klara för J18 Allsvenskan

Örebro J18 har kanske levt lite i skymundan av J20 som stått för en fantastisk säsong och trots att de tappade förstaplatsen i sista omgången har de visat Sverige att de är att räkna med. Örebro J18 har på inga vis gjort bort sig i sin serie utan är klara för fortsatt spel i J18 Allsvenskan efter att ha slutat fyra i J18 Elit Västra.

Både Isac Olsson och Lucas Johansson har utmärkt sig positivt i målet och avslutar första delen av säsongen som ett av seriens absolut starkaste målvaktspar. Victor Groth vann den interna poängligan med 12 mål och 6 assist på 20 matcher och bäste back blev Samuel Hou Gustafsson med 8 mål och 7 assist på 15 matcher.

Tillsammans med Leksand, Brynäs, Färjestad och Västerås går de vidare till spel nästa år i J18 Allsvenskan Södra. Leksand och Brynäs har varit seriens dominanter och efter dem har Örebro, Färjestad och Västerås sedan hamnat i ett eget segment. Noterbart är att Bofors och Mora missar fortsatt spel. Från J18 Elit Syd ansluter Frölunda, Rögle, Linköping, Malmö och HV71.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *