Carolina tar femte raka, assist av Ryan

Carolina tar femte raka, assist av Ryan

Carolina vägrar att förlora just nu. I nattens match mot Toronto började det mindre bra då Toronto kunde ta ledningen redan efter drygt sex minuters spel genom Jake Gardiner. Det var dock en väldigt jämn match och att Carolina skulle kvittera senare i första perioden var inte alls orättvist. Jeff Skinner lyckades böka in pucken i mål i powerplay efter att Derek Ryan skickat in pucken dit. Hans första assist och poäng för året i NHL.

I den andra perioden skulle sedan Viktor Stålberg arbeta sig till ett friläge som han förvaltade på bästa sätt. Efter det höll Carolina ställningar på ett tillfredsställande sätt och kunde spela hem matchens alla poäng. Det gör att man numera har häng på lagen ovanför i tabellen med sina 20 poäng på 18 matcher och rent av hakat av Islanders lite (14 poäng). Fortsätter laget att vinna på detta vis kommer de att börja klättra också.

Fram tills nu har det mest handlat om att ta ikapp på resten, vilket säger lite om hur svag inledningen på säsongen var.Samtidigt spelar de i en svår division med många bra lag. Vi får se hur länge detta håller i sig, men kul att se Ryan göra poäng igen i NHL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *