Andra raka segern, Hedesunda besegrades

Andra raka segern, Hedesunda besegrades

Örebro åkte under lördagen upp till Hedesunda för att spela sin andra match i NDHL Västra. Tyvärr fick inte Hedesunda fart på kameran denna match, men lustigt nog fungerar den för andra matcher.

Av allt att döma var detta en minst lika dominant insats som när Leksand 2 slogs tillbaka. Örebro vann skotten med 72 – 11 med skotten jämnt fördelade över de tre perioderna.

Den första perioden slutade 1-1 efter att Clara Eliasson gett Örebro ledningen, men Hedesunda kvitterat i powerplay kort efteråt.

I den andra perioden fick Örebro äntligen lite mer utdelning och kunde gå ifrån till 3-1 efter mål av Alva Karlsson och Filippa Lindgren.

Camilla Nilsson utökade till 4-1 i powerplay i början på den tredje perioden och med det var matchen förseglad. Hedesunda var aldrig nära att komma ikapp.

Örebro har inlett seriespelet på bästa sätt och är tillsammans med Brynäs 2 och Färjestad de enda obesegrade lagen efter två omgångar.

På tisdag är det dock dags att möta just Färjestad som dessutom är tillfälligt förstärkta av Katerina Mrazova. Det blir en tuff utmaning om något och den första riktiga värdemätaren för Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *