Inför SHK Hockey – Örebro 3/10

Inför SHK Hockey – Örebro 3/10

Örebro har inlett seriespelet i DamEttan Västra med två förluster, men då har man mött först Färjestad som i stort sett bara går och väntar på att få kvala upp till SDHL senare i vår och sedan Sandviken som är ett av få lag som kan tänkas faktiskt nagga Färjestads poängskörd.

Nu väntar SHK Hockey Club från Skärplinge i norra Uppland som skakade om Sandviken i första omgången och knep en poäng. SHK och Örebro kommer troligen att vara de lag som gör upp om fjärdeplatsen i serien efter Färjestad, Sandviken och Leksands IF:2 och därför är detta en högintressant match.

SHK har ett par riktigt bra spetsspelare som Örebro behöver se upp med i Josefin Wiklund, Moa Öberg och Elin Lundvall. De sista är två väldigt poängstarka backar för division 1 som Örebro kommer att behöva kontrollera om de ska ro hem den här matchen.

Vi fick några snabba minuter med en lite stressad Ulf Gyllander innan matchen.

Hur har veckan varit?

 – Det har varit rakt igenom bra faktiskt. Så är det. 

Hur ser det ut i laget?

 – Det är bra. Vi har några borta så andra får chansen istället. 

Vad tror du om matchen?

 – Det blir en jämn historia. 

Det är SHK ni ska tamps med om fjärdeplatsen?

 – Så är det, fast de har rutin av att ha spelat ett par år i division 1. Det här är ett av de de här lagen som är som vi. Det borde bli en väldigt jämn match. Det ska bli intressant. Det ska bli skoj. 

Matchen börjar 17.00 och ska gå att se på svenskhockey.tv, men någon länk till matchen har vi inte lyckats hitta ännu och PEK-hallen är inte med på listan av arenor som har en AI-kamera uppsatt så jag har mina tvivel över om det blir någon stream idag. Det blir att ha en flik uppe med stats.swehockey.se istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *