Ny skada, Glenn borta en månad

Ny skada, Glenn borta en månad

Örebro gick igenom förra säsongen med ganska få skador, men denna säsong har inte börjat lika bra. Nick Ebert tacklade sönder sin axel och är borta från spel fram till jul. Den är svår att skylla på klubbens sommarträning när han skött den själv, men vi hoppas så klart att han blir frisk så snabbt som möjligt.

Att Glenn Gustafsson sedan täcker skott och får en fraktur på handen är verkligen otur. Det är nästan konstigt att Glenn inte är skadad mer än han är med sin fysiska och uppoffrande spelstil, men nu hände det och man får klara sig utan honom cirka fyra veckor framåt.

Nu har Örebro både Oliver Eklind och Max Lindholm som står på vänt och min gissning är att den förstnämnda får chansen i första hand. Han gjorde en bra insats mot Skellefteå och han har en spelstil som gör sig bättre i en fjärdelina än vad Lindholms gör.

– Glenn har ådrigt sig en handfraktur efter att han täckte ett skott i torsdagens match mot Leksand. Glenn är nu gipsad och kommer vara borta från spel i ca. 4 veckor, säger Örebro Hockeys Kiropraktor & Rehabansvarig Sam Masih.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *