Abols drar till NHL, Panthers

Abols drar till NHL, Panthers

Florida Panthers är inte bara ett av NHL:s sämsta, jäkla skitlag. Ingen publik, inga framgångar och framtiden ser bra trist ut. Normalt sett härjar de i botten av sin division och gör inte mig eller någon annan i min närhet någon större skada, men det såg de till att ändra på nu. Det dög alltså inte med att bli ignorerade av Miami-borna och leva ett liv i misär på egen hand utan de skulle tvunget försöka dra ner oss andra med dem.

De har nu skrivit ett tvåårskontrakt, ett så kallat entry-level-kontrakt, vilket ger Abols minimilön med NHL-mått mätt. Jag är inte alls bitter. Inte alls.

Jag vill dock önska Rodrigo Abols all lycka och framgång. Han lyste upp senaste säsongen med alla sina mål. Det var styrningar på alla möjliga vis, och något slagskott. Hans lite smått komiska förskjutning mellan gjorda mål och assist var ett ständigt återkommande samtalsämne som band oss alla lite närmare.

Du kommer bli saknad, men vad synd att du skulle skriva på för en sådan skitklubb. Det ökar å andra sidan chanserna för verkligen spel i NHL. Något du förtjänar att testa på. Jag är verkligen tudelad.

Du är varmt välkommen tillbaka om värmen skulle visa sig obehaglig eller klubben helt enkelt visar sig oduglig på att ta tillvara på de fina egenskaper som du besitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *