Rensfeldt é klar

Rensfeldt é klar

Örebro Hockey gör sitt bästa för att lysa upp en annars grå och trist måndag morgon med att släppa ett nyförvärv. Det är Ludvig Rensfeldt som ni blivit officiell efter att hans namn kommit upp för några veckor sedan. Han spelade under föregående säsong med Timrå, som åkte ur SHL, och var där en del av deras förstalina och deras ruggigt farliga powerplay.

Rensfeldt är en tvåvägsspelare med en enormt bra inställning och karaktär. Det var ingen tillfällighet att han spelat med ett A på bröstet under de senaste säsongerna. Han är även en mycket bra boxplayspelare och med Kalle Olsson borta känns det fint att kunna ersätta honom i den spelformen.

Jag vet att många väntade sig ett större namn, men detta är en mycket bra värvning och en spelare som jag tror kommer passa in alldeles utmärkt i gruppen och dessutom göra den starkare. Rensfeldt är god för uppemot 30 poäng en bra säsong. Han ersätter kanske inte Palushajs poäng, men det arbete han gör ute på isen kommer att gillas av både vi som tittar och de som spelar med honom.

Tumme upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *