Arntzen officiellt klar

Arntzen officiellt klar

Dominik Furch blev klar för runt en månad sedan och i och med det hade Örebro hittat sin förstemålvakt. Han kom med mängder av lovord och även om jag fortfarande vill se honom i aktion i SHL innan jag vågar säga alltför mycket är jag mycket positiv till den värvningen, men bakom honom har det gapat tomt senaste månaden.

Det kom fram på Svenska fans att Niklas Johansson visat intresse för Leksands unge norrman Jonas Arntzen. Han hade en genombrottssäsong nu senast och är ett stort löfte. Om han är redo för SHL är väl det vi alla undrar och nog känns det som en chansning, men han är som sagt ung och på väg framåt. Jag hoppas att han får chansen att visa vad han kan, men också att han få tid att utvecklas.

Han är nämligen klar som backup till Furch nu. Han har skrivit på för två år och han är dessutom högerplockare.

– Det känns bra att vi nu har satt målvaktssidan. Jonas är en ung och lovande målvakt som vi tror mycket på. En stor och modern målvakt som är bra skolad och vi tror att han kommer ta stora kliv i vår miljö. Jonas är från och med idag på plats i Örebro och tränar med övriga laget, efter midsommar kommer han dessutom åka över på camp i Nordamerika, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *