Adolfsson lånas ut till Vita Hästen

Adolfsson lånas ut till Vita Hästen

Johan Adolfsson har haft en skadedrabbad karriär och förra säsongen var inget undantag. Det blev endast tjugotalet matcher i Örebro och Vita Hästen under hela förra säsongen. Han gjorde dock 3 mål och fem poäng på sex matcher under den korta tiden i Vita Hästen så jag tror inte de misstycker nu när klubbarna är överens om att Adolfsson ska spendera den kommande säsongen med samarbetsklubben.

Samtidigt som det känns lite trist att den Örebro-fostrade spelaren inte får chansen i SHL denna säsong, undantaget många skador i truppen antar jag, kan jag tänka mig att hans matchform inte är den bästa just nu efter att ha missat väldigt många matcher under lång tid. Adolfsson var kontraktslös inför säsongen, men de lyckades komma överens om en förlängning i det sista.

Han har varit en av de som haft minst istid per match i Örebro under de säsonger som gått, men hans produktion sett till den istiden har varit stark. Han har fyllt sin roll och gjort det bra. Nu återstår att se om han kan upprepa sin starka poängskörd från senast han lånades ut. Jag hoppas innerligen det. Det är en kille som är svår att inte gilla med sitt uppoffrande spel och stora hjärta. Att han också kan göra poäng är förstås inte helt fel det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *