Påminnelse: Ispremiär på söndag 7/8 19.00

Påminnelse: Ispremiär på söndag 7/8 19.00

Örebro Hockey har redan kört sitt första ispass, men den officiella ispremiären sker på söndag klockan 19.00 inför troligtvis tusentals sugna supportrar som väntat i månader på att få se ishockey spelas i Behrn Arena igen. Som vanligt kommer det att bli en del underhållning i form av skills competition, men också ungdomslag från hela regionen kommer att finnas representerade. Både gamla och nya spelare kommer att bli presenterade för hemmapubliken.

Efteråt kommer det finnas möjlighet att ge sig ut på isen och åka tillsammans med a-laget för de som känner sig manade. Vill man samla på sig lite autografer kommer även det att gå bra. Glass, mat och dryck ska finnas tillgängligt för de som är hungriga och törstiga. De som ännu inte hunnit skaffa sig ett säsongskort kan göra det på plats och de som redan har förlängt eller köpt ett sådant kan passa på att hämta ut det från klockan 17.30.

Kom ihåg att inne i arenan är det fri placering och det krävs ingen biljett för att komma in. Arenan öppnar 18.00 på söndag 7/8.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *