Beröm till Örebro Hockeys pressläktare och personal

Beröm till Örebro Hockeys pressläktare och personal

Det är lite torrt med spelarrelaterade nyheter att skriva om just nu. I brist på detta har Johan ”MrMadhawk” Svensson tagit sig tiden på att skriva ihop recensioner av de olika SHL-arenornas pressläktare och den service som erbjuds där. Om man kan utse en vinnare i denna typ av recension är det Örebro och Behrn Arena.

Det ”vi” verkar vinna på är bemötandet och stämningen på pressläktaren, men också en bra logistik med nära till press- och omklädningsrum. Att man ser väldigt bra är givetvis också ett plus, men det är lite trångt bakom platserna. Lite nyttigare fika och tillgång till hembakt ibland verkar också falla i god jord.

Det enda riktigt negativa han har att säga om situationen i Örebro är att omklädningsrummen inte är öppna för journalister, vilket kan ha hängt ihop med att de var hopplöst små upp till nu när de byggs om. Om detta kommer ändra på sig efter bygget vet jag inte, men jag kan tycka att det är ganska omodernt att köra stängda omklädningsrum, vilket tyvärr många lag i SHL gör.

Sedan kan man jämföra med fotbollen som just nu där landslaget verkat fått för sig att alla journalister bara är elaka och istället för att försöka bemöta media bara slår ifrån sig. Även om alla omklädningsrum inte är öppna ska det inte vara några problem att kalla ut spelare eller ledare man vill prata med och öppenheten inom ishockeyn är ändå väldigt bra.

Sedan måste jag säga att i fallet Örebro SK är situationen en annan där jag upplever en stor öppenhet man inte ser hos många andra fotbollsklubbar. Det ska de ha en eloge för!

Hela artikeln, med bilder från alla pressläktare, finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *