Borna Rendulic äntligen officiellt klar!

Borna Rendulic äntligen officiellt klar!

Det tog lite tid, men nu äntligen har Örebro Hockey presenterat Borna Rendulic. Det kan mycket väl ha varit en taktisk grej att man velat presentera Nick Ebert först för att undvika någon form av antiklimax hos det bittrare gardet.

Rendulic har en gedigen bakgrund med skolning i Finland, men är född i Kroatien. Han hann med 14 matcher i NHL med Colorado Avalanche och 1 match med Vancouver Canucks innan han vände tillbaka till KHL och Liiga säsongen efter. Senaste säsongen har han spenderat i Tyskland där han gjorde hela 27 mål och 49 poäng på 50 matcher.

Han är högerfattad och har ett riktigt bra skott. Det är måhända inte lika hårts som Eberts, men jag kan tänka mig att han skulle kunna ta en liknande roll som Ebert i PP2 eller rent av ta platsen framför mål. Han är stor och stark och kan den rollen.

– Vi är väldigt glada att Borna ansluter till oss. En riktigt duktig spelare och en härlig kille som kommer hjälpa oss att ta steg både på och utanför isen. Hans styrkor ligger i det offensiva spelet och vi hoppas få stor användning av hans fina skott och kraftfulla skridskoåkning, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

I och med det har Örebro säkrat upp en spetsspelare till nästa säsong, men fler lär komma. Niklas Johansson är inte färdig.

– Jag är jätteglad att få komma och spela för Örebro Hockey. Jag har pratat mycket med Niklas Eriksson och hört mycket bra om organisationen och fansen. Jag längtar verkligen efter att få komma till Örebro och ser framemot en framgångsrik säsong, säger Borna Rendulic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *