Bromé, Muzito Bagenda på väg till Örebro?

Bromé, Muzito Bagenda på väg till Örebro?

Mathias Bromé har varit ryktenas man på slutet då han verkligen slagit igenom på allvar i SHL denna säsong. Nu skriver Aftonbladet att det är Örebro Hockey som dragit längsta strået och vunnit hans vurm, och signatur då. Bromé som debuterat i Tre Kronor denna säsong har varit en bärande spelare i bottenlaget Mora och att han går till just Örebro är inte helt okontroversiellt då det är laget precis ovanför i tabellen.

I samma veva skriver de att AIK:s genombrottsspelare Daniel Muzito Bagenda ska vara på gång till Närkeslätten. Kan det vara så att Mitell ser något i killen och vill ta med honom hit? Han skulle vara den tredje unga, svenska spelare som Niklas Johansson tar in från Hockeyallsvenskan i så fall. Bromé är inte jättegammal, men jag placerar nog honom mer i ett spetsfack än utvecklingsfack som Muzito Bagenda, Oskar Lang och Max Lindholm.

Dessa tre är alla snabba, energiska spelare. Lang måhända lite mer av en playmaker än de andra två, men alla tre vet var målet står. Bromé behöver väl ingen närmare presentation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *