Brynäs tråkade ihjäl Örebro

Brynäs tråkade ihjäl Örebro

Ja jag var bitter efter matchen. Jag tycker Örebro går rakt i fällan och låter Brynäs diktera spelet. De försökte stänga mittzon, drar ner tempot och söva motståndarna. Det funkade. De gjorde det riktigt bra större delen av matchen och Örebro misslyckades rätt ordentligt med att lösa upp Brynäs spel och komma in på mål. Det var först i powerplay när andra perioden var i stort sett slut som det gick.

Det var först i tredje perioden när Örebro började spela mer fysiskt, i kombination med att Brynäs nog försökte spela lite mer på resultatet, som det faktiskt såg lite bättre ut, men det är en illusion som man måste sluta lura sig på. Örebro spelar ”bra” när man jagar, men när motståndarna slår av på sitt vanliga spel och försöker säkra så ser det gärna så ut.

Det har gått så jäkla bra denna säsong och Örebro har spelat den bästa ishockey som någonsin spelats i Behrn Arena. Det här är det bästa som någonsin funnits i hockeyväg i Örebro. Så det tar emot att gnälla och vara bitter, men det är väl klart som fasen man vill vinna nu när det äntligen finns ett bra hockeylag i stan. Speciellt när de möter ett bottengäng.

Nu är det snart julafton. Ingen idé att hålla fast vi dessa känslor utan nu är det bara att kolla på tabellen och vara riktigt, jäkla nöjd. Örebro har fortsatt häng på förstaplatsen.

God Jul på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *