Inför Brynäs – Örebro 19/12

Inför Brynäs – Örebro 19/12

Örebro är på rätt spår med bättre och bättre insatser. Även om andra perioden lämnade en del att önska i tisdags var både första perioden och den sista klart bättre. Brynäs å sin sida fick en rejäl åktur mot Djurgården. Brynäs som aspirerade på SM-guld inför säsongen och Örebro som i bästa fall hoppades på slutspel får nu finna sig i att ha helt omvända förväntningar. Även om ingen annan än Ludvig Rensfeldt vågat säga det, så är Örebro med och utmanar om guldet i det här läget (jag tror inte på jinxar).

Brynäs har haft missflyt med skador under säsongen, men nu verkar man få tillbaka Josef Ingman och i och med det vara nästan kompletta. Victor Söderström är borta på JVM, vilket gör att man tappar en av sina bästa backar. Det är givetvis tacksamt för Örebro, men Örebro har å sin sida Linus Öberg och Jordan Boucher borta.

I uppställningen går Viktor Lodin in rakt in och ersätter Boucher medan Lindholm fortsätter på samma plats bredvid Muzito-Bagenda och Rask. I övrigt är allt som vanligt.

Örebro har en högre och jämnare nivå än Brynäs och jag känner mig inte alltför orolig. Brynäs har långa, djupa dalar och enstaka toppar. Även om de säkerligen är revanschsugna efter dunderfloppen mot Djurgården är Örebro det bättre laget.

Ikväll är det dessutom lite Örebro-special på Cmore. Slå på TV:n redan 18:30 för att se det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *