Corsi: Karlskrona – Örebro 2/11

Corsi: Karlskrona – Örebro 2/11

Efter en rad förluster åkte Örebro Hockey ner till Blekinge för att möta Karlskrona. Även hemmalaget kom från en tung period med mycket förluster och på det hade de även en mängd skador på tongivande spelare.

Karlskrona hade dock tagit nästan alla av sina poäng på hemmaplan. Även om Örebro kunde ta ledningen väldigt tidigt i matchen skulle det inte bli någon långvarig glädje utan Karlskrona skulle vända på det och dra ifrån.

Laguppställning

Totalt Örebro

Örebro får under matchen en corsi på 51%.

Backar

Flertalet hamnar på runt snittcorsin för laget. Hellström sticker ut positivt och Ekbom negativt.

Forwards

Wandell-kedjan hade sin tyngsta match på länge. Man kan inte räkna med att dom håller samma höga intensitet i match efter match och vi får hoppas att dom hittar tillbaka snabbt. Kedjan med Hudacek, Andersson och Weinstock har bra siffror från matchen.

Kommentarer

Jämn match statistikmässigt, men tittar man på vart skotten (och framför allt skotten till målen) har tagits så ser man genast att försvarsspelet var ett haveri. Samtliga mål kommer från heta positioner i slottet.

I och med att dom matchtäta dagarna kommer oftare och oftare så använder jag indata från www.hockeynews.se. Nedan ser ni även en bild från hockeynews som illustrerar vart avsluten kommit ifrån (i alla spelformer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *