Dustin Tokarski som förstespade?

Dustin Tokarski som förstespade?

Ja … det är rätt tomt på målvaktssidan efter att Eero Kilpeläinen och Stefan Stéen fått lämna samtidigt som Jhonas Enroth helt enkelt var för dyr för att behålla. Man gjorde ett gott försök att försöka få honom att stanna, men det går inte att mäta sig med KHL-pengar. Det har sedan ryktats om lite olika namn till Örebro, bland annat Dominic Furch som gjort flera fina säsonger i KHL, men inte fick fortsatt kontrakt nu senast.

Nu rapporterar HockeyNews att Örebro är ett av flera lag som slåss om Dustin Tokarskis signatur. Tokarski har tillhört New York Rangers den senaste säsongen, men är inte ett namn de prioriterar. Han har rent av lyckats namn i Carolinas farmarlag i AHL istället, och där gjort riktigt, riktigt bra ifrån sig.

Tokarski är en målvakt som hela tiden varit på gränsen till att slå sig in i NHL, men han har hela tiden spelat i klubbar som haft starka förstanamn i mål. Han är tveklöst ett stort namn och jag hade inte misstyckt om han kom till Örebro.

Det är verkligen kul att se hur högt Niklas Johansson siktar. Han vill verkligen ha en målvakt av rang, inte bara en chansning som kan överraska typ Kilpeläinen.

Övriga klubbar som är på honom är Leksand, Oskarshamn och Rögle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *