Weinstock firar 10 år med Örebro

Weinstock firar 10 år med Örebro

Där blev det klart. Marcus Weinstock tillhör Örebro Hockey en säsong till. Weinstock som varit klubben trogen i hela nio säsonger upp tills nu kommer alltså att få göra en tionde (och sista?) i klubben han var med och spelade upp i SHL.

Han har under tiden spelat alltifrån back till center och både höger och vänsterforward. Det har funnits skadetider man funderat på om han kommer att dra på sig en målvaktsutrustning också, men det har han hitintills sluppit. Nu står ju dock Örebro helt utan målvakter i skrivande stund så jag ska väl inte säga för mycket.

Med alla nya, unga spelare som kommer in fyller Weinstock med sin ålder och rutin en allt viktigare roll vid sidan av isen. Även om han fortfarande säkert är god för 20-30 poäng en bra säsong, vilket inte alls är något att blunda för, kommer hans erfarenhet att vara en viktig stöttepelare för alla unga talanger som ansluter till klubben.

– Skönt att få behålla Marcus i ytterligare ett år. Han är har varit klubben trogen under längre tid och blir med sin erfarenhet en viktig kugge i laget. Jag tycker att Marcus avslutande förra säsongen på en hög nivå och jag hoppas att kan ta med sig det spelet in i kommande säsong, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få representera klubben i mitt hjärta ytterligare ett år och jag ser fram emot min 10:e säsong i Örebrotröjan, säger Marcus Weinstock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *