Emil Holmström klar för Örebro J18

Emil Holmström klar för Örebro J18

Ni som var lite vakna under vår intervju med målvaktstränare Kristoffer Eriksson visste så klart redan om detta, men nu är det i allra högst grad officiellt att Emil Holmström ansluter till Örebro Hockeys organisation. Den 15-åriga målvakten ansluter närmast från Nacka U16 och kommer att gå rakt in på Hockeygymnasiet där han kommer att gå med ett år äldre elever.

Holmström är en riktigt stor målvaktstalang och att han väljer just Örebro känns riktigt kul. Han kommer att få en väldigt engagerad tränare här och han kommer säkerligen att trivas. Han har sett hur Örebro producerat den ena duktiga målvakten efter den andra och det ska bli kul att följa honom i hans utveckling här i Örebro.

Han är främst tänkt att spela med J18, men kommer även att vara tillgänglig för U16-spel.

Kommentarer till ÖHK:s hemsida:

– Emil är en mobil målvakt, bra med händer och fötter samt har stor spelförståelse. En riktigt duktig målvakt, topp i sin årskull i Sverige. Emil är träningsvillig och har alla möjligheter till att bli riktigt bra, kommenterar Kristoffer Ericson.

 

– Det ska bli extremt kul att få möjligheten att spela i Örebro Hockey. Man känner verkligen att man har stöd från alla i föreningen från tränare, materialare, lagkamrater och alla andra som är involverade i Örebro Hockey. Jag har känt mig otroligt välkommen här sedan mitt första besök, vilket är en stor anledning till att jag valde just Örebro, säger Emil Holmström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *