Emil Larsson äntligen officiellt klar

Emil Larsson äntligen officiellt klar

Det tog sin lilla tid, men nu har Örebro Hockey äntligen aviserat att Emil Larsson är klar för klubben. Han ryktades gjort klart med Örebro Hockey väldigt tidigt under säsongen, men till skillnad från sin lagkompis Robin Kovacs blev han kvar i Luleå säsongen ut. Larsson har haft en skadedrabbad tid bakom sig och jag kan förstå de som kanske rycker på axlarna åt hans två senaste säsonger rent poängmässigt, men det är vad han presterat innan det, när han var frisk och kry, som Örebro vill försöka hitta tillbaka till.

Larsson är en riktig målspruta och sådana växer inte på träd. Om inget annat borde han kunna höja nivån på Örebro Hockeys powerplay. Örebro tror så mycket på honom att man valt att erbjuda honom ett treårskontrakt, samma som längd som Kovacs fick. Ni kan ju gissa vad de har gemensamt.

Larsson är en klassvärvning helt enkelt.

– Jag är jätteglad över att få chansen att komma till Örebro. En klubb som är på väg uppåt och som har något riktigt bra på gång. Jag känner Niklas Eriksson sedan tidigare och har bara hört bra saker om Jörgen, Christer och alla andra i klubben, säger Emil Larsson.

– Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Emil. En målfarlig spelare som vi ser stor potential i. Med sin storlek och oömma spelstil kommer Emil vara en viktig pusselbit under de tre kommande åren, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *