Färjestad släpper premiärbiljetter till egna fansen

Färjestad släpper premiärbiljetter till egna fansen

Färjestad har valt att redan nu släppa biljetterna för premiären till de egna fansen. De säger i nyheten på sin hemsida att det är för att det finns ett stort intresse för matchen, rent av det största biljett- och eventansvarig Johan Kemi någonsin upplevt. Det är givetvis kul att höra som Örebro-supporter, men man börjar givetvis under om det inte handlar om något mer också.

För fyra år sedan när Örebro-fansen stormade Löfbergs Arena var det flera tusen Örebroare på plats som inte gav mycket ljudutrymme till övriga hemmapubliken och rödvita tröjor färgade valda läktare i bortalagets favör. Givetvis blir man undrande hur många biljetter som de kommer att sälja eftersom de vänder sig till de egna fansen och om de aktivt försöker minimera effekten av Kontrollera Karlstad 2.0.

Det är svårt att inte känna det som i alla fall ett litet hugg i ryggen på 14-3 och alla Örebroare som vill åka dit och bidra till en god stämning. Det allmänna biljettsläppet är 8/8 10.00. Det vill säga en vecka framåt i tiden. Hur många biljetter tror ni finns kvar för Örebroare att köpa då? (tankevurpa korrigerad).

Troligen en del i alla fall eftersom Löfbergs Arena väldigt sällan är utsåld numera. Sedan ska Färjestad givetvis ha en eloge för att de samarbetat med 14-3, låter dem sälja 800 biljetter till matchen och sedan hyra Kobbs Arena, men det känns som att de inte riktigt förväntade sig att 14-3 skulle lyckas såhär bra med försäljningen och att intresset för Kontrollera Karlstad 2.0 skulle vara mycket mindre överlag.

Jag gillar inte draget och jag kan tycka det osar katt, men det gör bara att jag hoppas Kontrollera Karlstad 2.0 blir en än större succé än föregångaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *