Inför Brynäs – Örebro 19/8

Inför Brynäs – Örebro 19/8

Brynäs är nästa lag för Örebro att ta sig an under försäsongen och likt Linköping ser Brynäs klart starkare ut på pappret än tidigare år. Det är inte den enda liknelsen man kan göra med Linköping, men det mest uppenbara är då att Brynäs inte haft några vidare säsonger på sistone och vill uppåt i tabellen.

Nu har man dock plockat in ett gäng starka namn på pappret: Johan Larsson, Johannes Kinnvall, Anders Lindbäck och Hannes Björninen främst. Johan Larsson var nog en överraskning för många då han hade anbud från NHL-lag, men i mer begränsade roller. Han ville ha en stor roll och valde bort en massa pengar för att komma hem till Gävle istället. Det är bara att gratulera Brynäs till det. Han är riktigt, riktigt bra.

Örebro avfärdade Linköping senast, men Brynäs borde bli en svårare motståndare även om de blev totalt förnedrade av Timrå i sin försäsongspremiär. Det var verkligen en genomklappning sällan skådad.

Notera att matchen börjar lite tidigare än vanligt: 18.30, men Cmore är fortfarande de som sänder och NA borde Live-rapportera de med (det är en uppmaning, inte en gissning).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *