Inför Färjestad – Örebro

Inför Färjestad – Örebro

Ett decimerat Örebro har åkt upp till Karlstad för att försöka ta sig an Färjestad i kvällens match. Axel Brage utgick efter första perioden och under matchens gång var det sedan flera spelare som fick kasta in handduken och Örebro fick avsluta matchen med lång från fullt lag.

Örebro har kallat hem Arvid Aronsson från Karlskoga för säkerhets skull, samtidigt får man tillbaka Eero Kilpeläinen och Joakim Andersson som missade förra matchen på grund av sjukdom. Även Victor Bartley som var avstängd. Med det sagt kommer nog fortfarande vara lite av ett hopkok till uppställning. Libor Hudacek, Viktor Ekbom och Alexander Hellström är osäkra kort då de utgick under matchen senast.

Örebro har även lånat in Arvid Ljung från Almtuna som backup eftersom J20 har fullt upp i helgen. Man undrar ju så klart varför just Ljung, framförallt från Almtuna där Örebro-bekantingen Oscar Fröberg också finns. Nästa säsongs backup? Troligen kommer han inte få spela något så det är svårt att säga så mycket mer än så.

Färjestad stod för en ganska blek insats mot Luleå senast. Luleå verkar dock på gång så det kanske man inte ska dra för stora växlar av. Intressant är dock att de ska möta Luleå igen, imorgon redan. Frågan är hur mycket de kan ta ut sig här och utan att vara helt färdiga tills dess. Matchen mot Luleå, rent tabellmässigt, borde ändå vara betydligt viktigare för Färjestad även om det fortfarande skiljer ganska mycket mellan lagen.

Matchen börjar 18.00 och räknad med stämning utöver det vanliga. Det är fyra bussar med Örebroare och en hög med andra fordon som tagit sig till Karlstad för kvällens underhållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *