Inför HV71 – Örebro 13/10

Inför HV71 – Örebro 13/10

Ny dag, ny match. Idag åker Örebro Hockey ner till Jönköping för att spela kvällsmatch mot HV71. Det skiljer bara en poäng lagen emellan inför kvällen, till Örebros fördel, och det är två lag som som lyckats generera mycket trafik och avslut framåt, men ändå inte fått med sig resultaten. HV71 har rent av varit ännu mer olyckliga än Örebro varit, men allt som allt kan man nog sammanfatta mötet som en krock mellan två lag som desperat vill vinna, men inte lyckas.

HV71 besitter en helt annat spets och bredd på sin forwardssidan än vad Örebro gör, speciellt med Aaron Palushaj borta. Nu finns det en chans att Rodrigo Abols kan spela ikväll, och han har varit saknad. Det skulle göra att tränare Sundblad kan placera de flesta av spelarna på sina naturliga positioner istället för att tvinga någon att spela center och tappa mycket av deras potential.

Jag har större förhoppningar om poäng ikväll än jag hade i torsdags. Örebro har faktiskt plockat ett antal poäng nere i Kinnarps arena och med ett formsvagt HV71 på andra sidan ska det nog finnas möjligheter även om Palushaj saknas. Nu är det upp till övriga att kliva fram och visa att de också kan leverera.

Matchen börjar 18.00 och sänds på Cmore Live 4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *