Inför Karlskrona – Örebro

Inför Karlskrona – Örebro

Karlskrona likt många andra sämre lag i SHL har alltid varit svåra för Örebro. Att föra spelet helt på egen hand och försöka stångas med ett superdefensivt inriktat lag har aldrig riktigt fungerat, möjligtvis med undantag säsongen där Derek Ryan kunde gå in och göra det jobbet.

Nu har Örebro en seger i ryggen och ingen dålig sådan mot topplaget Växjö. Karlskrona därmeot blev nollade av Djurgården, men innan uppehållet slog man Skellefteå med 3-1. Det ska sägas att Karlskrona spelar med ett helt annat självförtroende hemma än borta, vilket påminner om ett annat lag jag känner till.

Det här känns som en väldigt oviss match och jag hoppas att Örebro har läst på för senast lagen möttes kändes det som att Karlskrona var laget som var inspirerat och påläst, inte Örebro. De gick istället bort sig om vartannat och då var det ett ganska skadedrabbat Karlskrona på det.

Kalle Olsson har varit magsjuk och är ett osäkert kort. I övrigt ska det vara samma lag som senast vad det sägs. Många av de spelare som Karlskrona saknade senast är nu tillbaka i spel, men Marcus Paulsson och Emil Lundberg saknades senast.

Jag tänker inte tippa eller gissa någonting kring kvällens match. Jag kommer bara sätta mig framför TV:n med skräckblandad förtjusning och hoppas på det bästa. Cmore Live 2 är kanalen för kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *