Ny förlust borta mot Karlskrona

Ny förlust borta mot Karlskrona

Ska vi säga att det var ett fall framåt ändå? Örebro hade ledningen med 2-1 en bit in i matchen trots allt, men lyckades inte hålla den vid liv speciellt länge. Den ena enkla utvisningen efter den andra fällde i slutändan Örebro. Med tanke på att Libor Hudacek drog på sig 5+20 med en ”slew foot” efter bara några minuter tänkte man kanske att Örebro skulle försöka värna om att ligga på rätt sida om domarnivån, men så var inte fallet.

Det boxplay som normalt sett fungerar ganska bra fick inte till det under kvällen. De klarade visserligen av den första femminutersutvisningen, men efter det var det inte på samma nivå. Kalle Olsson saknades också på grund av magsjuka. Han brukar kunna dra ett tungt lass där.

Det här var en bättre insats än senast lagen möttes, men det var fortfarande ingen vidare sådan. Det var för mycket misstag och framförallt för enkla sådana. Antalet utvisningar under matchen är direkt underkänt.

Att de fick klara sig utan Libor Hudacek må vara jobbigt, men när även Viktor Ekbom utgick fick Örebro det riktigt tungt. Detta till trots fick Lukas Pilö sitta snällt på bänken och titta på. Varför över huvud taget ta med killen ner om man inte tänker spela honom ens när man får en back skadad? Sundblad har ju tidigare sagt att om man tar med juniorer så ska de spela, varför annars ta med dem?

Låt oss hoppas spelarna samlar sig och kommer tillbaka stärkta efter juluppehållet. Det kommer behövas de kommande matcherna.

Kilpeläinen var grym för övrigt. Bäst ikväll. Gav laget chansen att vinna, men de tog den inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *