Inför Linköping – Örebro

Inför Linköping – Örebro

Försäsongens näst sista match har nästan mest handlat om två saker: Abols skada och bristen på ersättare, och det faktum att Cmore inte sänder matchen. Det första ska det komma en lösning på enligt Niklas Johansson, men vi får väl vänta och se. Abols är borta upp mot två månader och vem som ska ersätta honom, eller rent av komma in som en ny center för hela säsongen vet vi inte. Det cirkulerar en del namn, en del mer trovärdiga, en del inte alls. Hör vi något trovärdigt kommer vi att förmedla det.

Gällande sändningen kommer Östgötatidningen Corren att sända matchen. Det verkar kosta 99kr för någon som inte redan har en prenumeration. Vill man inte sponsra LHC:s lokaltidning finns alltid NA:s liverapportering att falla tillbaka. Jag kommer att ha båda uppe med största sannolikhet.

I och med att Abols är borta har man valt att flytta Jere Sallinen till centerpositionen och därmed öppna upp en plats för en annan vinge tillsammans med Weinstock och Wandell. Samtidigt känns en kedja med Harper, Sallinen och Palushaj riktigt stabil. Anton Johansson kommer att gå in i truppen ikväll.

I Linköpings fall har man dragits med en del skador och kommer att ha ett gäng juniorer med sig. Nick Sörensen ska vara tillbaka, men annars saknas Jonas Gustavsson, Alexander Karlsson, Filip Karlsson och Dan Pettersson, medan Andrew Gordon och Chad Billins inte kommer till Sverige förrän senare.

Matchen börjar 19.00 och Cmore sänder alltså inte.

2 svar på ”Inför Linköping – Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *