Inför Malmö – Örebro 4/1

Inför Malmö – Örebro 4/1

Örebro med osäker form har åkt ner till Malmö för att ta sig en av seriens mest formstarka lag. Malmö vunnit fem av sex senaste och tagit 11 poäng på de senaste fem matcherna. Nu har det varit ett extremt bra målvaktsspel som varit en stor del av detta, men med Alsenfelt är det väl inte mycket annat att vänta.

Blundar man för matchstraffet sedan gjorde Örebro en mycket bättre match än man gjort på länge. Tyvärr skedde ändå matchstraffet och det innebär att Örebro kommer att spela två juniorer från start. Anton Widmark verkar OK åndå och går in igen bredvid Ludvig Rensfeldt och Joonas Rask. Den andra junioren är Casper Siösteen som gjort det så bra i J20 att han varit utlånad till Lindlöven ett par matcher. Han går in bredvid Max Lindholm och Daniel Muzito-Bagenda.

Örebro väljer också att kasta om fullständigt i backuppställningen. Pilö går med Näkyvä, Warg med Rissanen och Andersson med Backström. Barklund extraback. Lite oväntat ändå med tanke på att backspelet såg rätt bra ut senast. I alla fall jämfört med tidigare matcher.

Malmö får tillbaka Tobias Ekberg och Niklas Arell, men Max Görtz och Emil Sylvegård saknas fortfarande.

Dominik Furch står som vanligt för Örebro och det troliga är väl att Oscar Alsenfelt står för Malmö.

Matchen börjar 18.00. Precis lagom efter att Sveriges match i JVM är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *