Inför Malmö – Örebro 5/1

Inför Malmö – Örebro 5/1

Örebro åker ner till Malmö för årets första SHL-match, eller rättare sagt de åkte ner redan igår för att övernatta och vara fräscha till matchen idag. Lagen har mötts två gånger innan, båda i Behrn Arena och båda gånger har Malmö segrat.

Det är givetvis annorlunda att spela borta och inte ha publiken i ryggen. Det kommer därmed bli en än svårare uppgift för Örebro att knäcka Malmös täta defensiv. Det ska även bli intressant om man lyckas hålla Malmöspelarna borta från de farliga zonerna framför mål, något man inte gjort helt bra i de tidigare matcherna.

Det är fullt lag som åker ner till Malmö, bortsett Eero Kilpeläinen som väntar på operation. Exakt vem som får vila bland forwards vet vi än, men en av Kalle Olsson och Tyson Spink blir det nog.

Lite mindre omkastningar i kedjorna har det varit på träning, men det har ändå varit ganska bekanta uppställningar med:

Palushaj – Wandell – Harper
Virta – Abols – Sallinen
Weinstock – Spink – Hedman
Boucher – Mastomäki – Gustafsson

Bland backarna kommer Rissanen högst troligen att gå som sjundeback. Det vore det mest logiska på alla sätt och vis i alla fall. Han har varit borta och redan innan avstängning var han minst bra av samtliga backar.

Malmö å sin sida kan se fram emot att få tillbaka en rad spelare från en tidigare ganska diger skadelista. Det verkar som att det endast är Anton Mylläri och Emil Molin som saknas utöver Christoffer Nihlstorp som är sjuk.

Matchen börjar 15.15. En tappar trupp Örebroare är på väg ner till matchen för att stötta laget på plats. Om ni inte kan se matchen på plats sänds den på Cmore Live.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *