Kilpeläinen upp på operationsbordet, Fröberg lånas in

Kilpeläinen upp på operationsbordet, Fröberg lånas in

Svaren på magnetröntgen har kommit och det blir operation för Eero Kilpeläinen. Han kommer opereras snarast möjligt. Exakt vad det är som ska opereras framgår inte mer än att det är underkroppen, men knä ger nog inga pengar tillbaka hos spelbolagen.

För att täcka upp för honom har man lånat in forne Örebro-målvakten Oscar Fröberg från Almtuna. Fröberg har haft en lite jobbigare säsong i år jämfört med tidigare säsongen, men så har även Almtuna haft det överlag. Han är dessutom väl bekant med Örebro och målvaktstränare Kristoffer ”Hästen” Eriksson.

Han verkar först och främst få komma in och täcka upp för lördagens match mot Malmö. Han är redan på plats och tränar i Örebro. Om han blir kvar efter lördagen återstår att se, men Eero lär behöva längre tid än så för att tillfriskna om det krävs en operation för att rätta till det som gått sönder.

Det blir för Niklas Johansson att börja sondera lite bland målvakter. Något jag misstänker han redan gjort ganska mycket med tanke på att varken Stéen eller Kilpeläinen övertygat hittills och båda har utgående kontrakt. Laget behöver en målvakt som kan leverera över 90,4% räddningsprocent nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *