Inför Örebro – Brynäs

Inför Örebro – Brynäs

Dags för Supportermatchen! Alla supportrars match med andra ord. Ikväll står Brynäs för motståndet och med tre raka hemmasegrar i ryggen och ett motståndarlag som inte direkt imponerat hittills har Örebro mycket goda förutsättningar för att förlänga sin vinstrad.

Enligt NA:s rapporter kommer det att röra sig om samma uppställning som avslutade matchen senast, och med det antar jag att den småjustering som gjordes mellan första och andra perioden är med redan från början. Om det nu rörde sig om en rejäl hårtork eller något faktiskt rent taktiskt låter vi vara osagt, men jag förväntar mig att Örebro är med direkt från start idag.

Senaste mötet lagen emellan slutade lite snöpligt 3-2 till Brynäs efter att Örebro haft ledningen inför tredje perioden med 1-2. Brynäs har nu Jesper Jensen avstängd, men samtidigt har Niklas Danielsson vaknat till liv nu. Örebro saknade Aaron Palushaj då, men har är i allra högsta grad med ikväll och verkar ordentligt taggad.

Det kommer säkert blir en laddad match på isen och likaså på läktarna. Räkna med slutsålt och ett ordentligt tryck ikväll. Stämningen lär vara på topp.

Matchen börjar 18.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *